Relatiegeschenk

Relatiegeschenk voor winnaars!

De Zege in Zicht, Nederland in kampioenschappen

Wanneer je jouw klant, relatie of werknemer dit boek cadeau doet, wint iedereen. De ontvanger zal bij het openslaan van het boek verrast worden, ontroerd raken en hardop lachen om het met een goed gevoel weer dicht te slaan. Voorlopig dan. Want hij of zij zal het zeker vaker doorbladeren en graag aan familie en vrienden laten zien.

Maar jij, als gever, wint ook. Want iedere keer wanneer mensen het boek bekijken, denken ze aan jou of aan je bedrijf, of aan jouw dienst of product. Zeker wanneer het boek gepersonaliseerd is. Bijvoorbeeld met een eigen voorwoord of zelfs een eigen reportage. En omdat het boek in zowel Nederlands als Engels geschreven is, is het een mooie manier om jouw buitenlandse relaties te laten zien dat Nederland meer is dan molens en tulpen. Hoewel die stiekem toch een paar keer in het boek voorkomen.

Korting

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een of meerdere eigen pagina’s en/of over korting bij bestelling van meerdere exemplaren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op. Maar bellen mag ook: 070-38 38 543 of 06-53780255. De verkoopprijs van het boek is € 24,99 (inclusief BTW 6%).

 

Hou mij op de hoogte

Please Install Theme Required & Recommended PLugins.